I think we have a trespasser

Imorse hade jag ny spellista när jag gick och tränade. Hela ipred-gejen ställer inte till det för mig i närheten så mycket som det faktum att vi numera har en iMac istället för vår gamla PC-burk. På den visste jag precis hur jag skulle ladda ner saker och ting. På macen funkar inga av de gamla programmen. Jag vet inte hur mans laddar ner längre. DÅ säger folk åt mig att köpa musik istället (ofta med ett litet nedlåtande skratt i rösten , dessutom.)
Jag tycker verkligen att 10 kronor per låt är för mycket - jag behöver ju 20-30 nya låtar. Inte en challe. Jag betalar inte, jag betalar inte! Men jag laddar ju inte ner heller.
Summa: jag har bara gamla låtar. Som dessutom ligger på en extrern hårddisk. Meck. Ipod har varit o-uppdaterad sen i september, kanske. Men nu är den äntligen full med ny musik!

Ni vet hur det var inne att ha lite lite kitsch, sådär, ett porslinsrådjur eller nåt, i sitt välinredda hem? Nå, min iPod är mitt kitsch. Min spellista för crosscountrymaskinen lyder bland annat som följer:

Call on me  - Eric Prydtz
Trespasser - Antiloop
Last train to transcentral - KLF
Dr Jones - Aqua
Hung up - Madonna
Palace station - Melody club
Insommnia - (vad de nu heter)
Take on me - A-ha

Detta är alltså utplockat ur mina gamla arkiv.Ganska bra va? Man crosscountrar som helsike till KLF när det låter som att alla liksom hurrar för en.  Slänger med håret när Morten sjunger In a day or twooooooo.

Om jag bara kunde ladda ner saker skulle jag ladda ner eurotechno! Åh jag önskar! På spotify har jag suttit och suktat över "E-types bästa blandning" elelr nåt sånt. Hajja, E-type väljer sin favvotechno! Det är så bra. Det måste vara så bra.


Jamen du:

Eller vad tycker du?:

Namn:
Det här vill jag göra om!

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback